NinjaSQ iOS

  • Publisher: fv
  • Release Date: Dec 10, 2012
NinjaSQ Image
Metascore
tbd

No score yet - based on 0 Critics

User Score
tbd

No user score yet- Be the first to review!

Summary: NinjaSQ eshte nje loj mjaft e thjesht per iPaisje dhe eshte nje nder lojat e para te koduara nga shqipetaret.Qellimi i kesaj loje qe ju te mledhni sa me shume pike pasi gjithmon sa me lart qe shkoni aq me e veshtir behet loja.
Developer: fv
Genre(s): Adventure
Designer/Producer/Programmer credits provided by GameFAQs.
If you contributed to this game and feel you should be credited, please read our FAQ.