NinjaSQ iOS

 • Publisher:
 • Release Date:
NinjaSQ Image
Metascore
 1. First Review
 2. Second Review
 3. Third Review
 4. Fourth Review

No score yet - based on 0 Critics Awaiting 4 more reviews What's this?

User Score
tbd

No user score yet- Be the first to review!

Your Score
0 out of 10
Rate this:
 • 10
 • 9
 • 8
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • Summary: NinjaSQ eshte nje loj mjaft e thjesht per iPaisje dhe eshte nje nder lojat e para te koduara nga shqipetaret.Qellimi i kesaj loje qe ju te mledhni sa me shume pike pasi gjithmon sa me lart qe shkoni aq me e veshtir behet loja.
Score distribution:
 1. Positive: 0 out of
 2. Mixed: 0 out of
 3. Negative: 0 out of