RoboCop iOS

Metascore
62

Mixed or average reviews - based on 12 Critics

Critic score distribution:
 1. Positive: 3 out of 12
 2. Negative: 2 out of 12
Stream On
 1. Jan 21, 2014
  40
  But by attempting to generate its cash by making progression a slow grind, by repeating the same boring levels over and over again until you a) delete the whole thing, b) use real money, or c) die, Glu Games has made sure you'll likely choose the former and latter before you open your wallet.
 2. Jan 13, 2014
  30
  In many ways just a bog standard movie tie-in, but the potential of the licence and the unscrupulousness of the microtransactions make it seem even worse than it is.
User Score
4.6

Generally unfavorable reviews- based on 18 Ratings

User score distribution:
 1. Positive: 0 out of 1
 2. Mixed: 0 out of 1
 3. Negative: 1 out of 1
 1. Jan 13, 2014
  2
  Mindentől eltekintve vannak olyan legendás alkotások, amelyeknek nem tesz jót a rimék. Ilyen ez is. A Robotzsaru messzemenőkig nagy kedvenceMindentől eltekintve vannak olyan legendás alkotások, amelyeknek nem tesz jót a rimék. Ilyen ez is. A Robotzsaru messzemenőkig nagy kedvence az akkoriban felnövő nemzedéknek és csak azért csinálni egy újrát, hogy pénzt harácsolhassanak és seggbe rúghassák az igazit, nem csak tiszteletlen de tapintatlan is. A 2014-es év egyik legnagyobb bukása van készülőben még akkor is ha netán valami fatális véletlen folyamán fizetnének érte az emberek. Ilyen esetekben jobban támogatom az Asylum féle koppintásokat. Azokon legalább lehet röhögni és nem kerül pénzünkbe. Senkinek sem ajánlom! Full Review »