DomiNations Image
Metascore
 1. First Review
 2. Second Review
 3. Third Review
 4. Fourth Review

No score yet - based on 3 Critic Reviews Awaiting 1 more review What's this?

User Score
5.6

Mixed or average reviews- based on 18 Ratings

Your Score
0 out of 10
Rate this:
 • 10
 • 9
 • 8
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
Buy Now
Stream On

Trailer

Play Sound
Please enter your birth date to watch this video:
You are not allowed to view this material at this time.
DomiNations - Teaser Trailer
Score distribution:
 1. Positive: 2 out of 3
 2. Negative: 0 out of 3
 1. Apr 7, 2015
  90
  If you’ve been itching for something like Clash of Clans. but with a little more meat on its bones, this is it.
 2. Apr 8, 2015
  80
  DomiNations combines many popular strategy games, and mostly succeeds.
 3. Apr 7, 2015
  70
  The drop off in pace from Iron Age to Classical Age was too sharp as it felt like I'd suddenly run out of things to do, but otherwise this is a solid game with exceptionally high production values and a fair free-to-play system.
Score distribution:
 1. Positive: 3 out of 8
 2. Negative: 3 out of 8
 1. Sep 14, 2015
  10
  This is an amazing game. THe way you can evol you country and even pick your country is amazing. It is a lot easier to do things than in clashThis is an amazing game. THe way you can evol you country and even pick your country is amazing. It is a lot easier to do things than in clash of clans. I think you should give this a try because it doesn't even ask for money and it doesn't have ads ethier. It is very great quality. Expand
 2. May 8, 2015
  9
  This is a true awesome strategy game. Way better than Clash of Clans. If you hate DomiNations, you're silly as J. Bieber. The graphics lookThis is a true awesome strategy game. Way better than Clash of Clans. If you hate DomiNations, you're silly as J. Bieber. The graphics look nice. The hunting feature is cool. The troops are powerful. Heck you can even have more builders than Clash of Clans. You can buy houses with gold instead of gems or crowns. This is a very awesome game and I would say buy it. Expand
 3. Jan 29, 2018
  8
  Mondanom sem kell, hogy a játék szerelem volt első látásra, mindig is vonzottak az ilyen jellegű játékok, mint például az Age of Empires, deMondanom sem kell, hogy a játék szerelem volt első látásra, mindig is vonzottak az ilyen jellegű játékok, mint például az Age of Empires, de valahogy sose jutottam el oda hogy játsszak is velük. A Dominations egyértelműen a Clash of Clans sikerére hajaz, sok szempontból fájdalmasan ugyanolyan, de szerencsére éppen elég egyediséggel rendelkezik ahhoz, hogy emlékezetes cím lehessen. Az első és legfontosabb ilyen tulajdonsága a korok, azok kiválasztása és minden ami ezzel kapcsolatos. Ugyanis a négyes szintű főépületre lépéskor (Első a hajnal kora, majd jön a Kőkorszak, a Bronzkorszak) ami a Vaskorszakban (Iron Age) történik meg, választhatunk egy külön nemzetet, amiknek nem csak az épületei és harcosai lesznek mások, hanem lesz egy speciális képességük is. Én a japókat választottam, akik a harcban némileg erősebben teljesítenek és a főépületük is tud lőni.

  Ekkor válik igazán érdekessé a játék, hiszen a jól megszokott Clash stratégiák is javarészt csődöt mondanak, amikor egy olyan nemzet ellen kell harcolnunk akikkel mondjuk még nem találkoztunk. A jól bevált stratégiákkal, beolajozott módszerekkel itt nem lehetünk olyan hatékonyak mint a nagy elődben. Szóval ki kell tanulni minden nemzet képességeit, épületeit, a várható védelmi egységek viselkedését, hogy mire számíthatunk ha megtámadunk valakit, mert az óvatlan csatározás gyors kudarcba tud fulladni.

  Természetesen erre a játékra is vonatkozik a szokásos tanácsom, miszerint minden egyes szintnél – ebben a játékban korszaknak hívják ugye – építsünk meg minden épületet, védelmi egységet, falat, utat mindent (erről picit később), illetve fejlesszük őket az elérhető maximális szintre. Ennek a módszernek köszönhetően sokkal erősebbek és hatékonyabbak leszünk, mint más hasonló szintű, elsietett bázissal rendelkező, hamari játékosok. A Dominationsben is választanunk kell egy idő után, hogy milyen jellegű bázist építünk, itt arra kell koncentrálni, hogy a főépületet akarjuk-e megvédeni vagy a nyersanyagot. Mindkettő nagyon fontos dolog, de egyszerre megvédeni őket lehetetlen, ezért kell eldöntenünk, hogy számunkra melyik a fontosabb, mert ugye ha leverik a főépületet akkor a támadás már eléri az egy csillagos győzelmet, de nem mindegy, hogy mindeközben elviszik-e az összes lehetséges nyersanyagot is vagy csak egy részét. Ha ledaráltak minket akkor némi védelmi időszak jár cserébe (békeszerződés), ezalatt az idő alatt nem tudnak minket támadni, ha viszont mi mégis szeretnénk, akkor a védelemnek vége.

  A bázis építésekor figyelembe kell vennünk kettő további nagyon fontos dolgot, az egyik ilyen az út maga, ugyanis minden szinten lehetőségünk lesz egyre több útvonalat kiépíteni, ezek alapvetően pénzszerzési források, amik még többet hoznak a konyhára, ha a lehető legtöbb épület csatlakozik az úthoz. Magát az utat is lehet fejleszteni, illetve bányák helyett itt karavánok lesznek amik rendszeres időközönként hozzák nekünk az aranyat. A másik érdekesség, ami eltér a megszokottól a „csoda = wonders” épületek lesznek, a világ hét csodáján kívül némileg kibővül a választék, ezek természetesen korokhoz és országokhoz lesznek kötve, illetve mindegyik valami speciális képességgel ruházza fel a bázisunkat, olyanokkal mint több arany, erősebb védelmi egységek, tornyok és a többi.

  A játék igencsak nagy sikernek örvendhet, hatalmas játékos bázisa van, évről évre jönnek ki az újabb és fejlettebb korok, eredetileg a „felvilágosodás kora” volt az utolsó, azóta már megjelentek újabbak is, olyanok mint, Industrial Age, Global Age, Atomic age, Cold War age és ha minden igaz idén jön a Space Age avagy az űrkorszak is. Mint az látjátok foglalkoznak a játékkal rendesen és éppen elég újdonság és eredetiség van benne ahhoz, hogy megérdemelje a játékosok figyelmét. Természetesen vannak olyan idegesítő hibák, bugok, apróságok benne, mint mondjuk a harc, ahol az egységek nem reagálnak olyan kiforrott és következetes módon, mint más hasonló játékokban, vagy nem működik a multitouch, tehát nem használhatjuk több újunkat csak egyszerre egyet. De például egy olyan aprósággal, mit mondjuk az „order” parancs aminek köszönhetően fél percenként új célpontot adhatunk minden egyes egységünknek, belevittek némi eredetiséget a kissé kezdetleges csatározásokba.

  A Dominations mindenképpen megér egy misét, ha rajongója vagy a stílusnak ha nem, az jár talán a legjobban aki ezzel a játékkal kezdi el ezt a stílust, mert egy ilyen cím nem kevés időre szól, éveket el lehet tölteni velük. „Must try” kategória, tegyetek ti is így!
  Expand
 4. Aug 13, 2015
  5
  This game does very little to differentiate itself from other games in the genre. The first 5 Ages are enjoyable, but afterwards the timeThis game does very little to differentiate itself from other games in the genre. The first 5 Ages are enjoyable, but afterwards the time investment becomes too great. Wait times for upgrades start creeping into days and weeks, and defenses are far too strong. What bugs me about this game is how little effort the developers put in to improving upon the genre. The only good decision they made was allowing you to keep units that survive battles. This becomes less important later on since defenses in the later game become too powerful and the AI is too stupid to use specialized units effectively. Units like the Cannon, which claim to target the nearest building, will sometimes walk into firing range of the nearest defensive structure while trying to hit another target farther away. To effectively collect resources at the later game, you have to use small numbers of units to pick off unprotected resources. Full scale invasions become too impractical. Expand
 5. May 7, 2016
  0
  Great game spoilt by gamers buying there way to the top, unless you use your credit card, or cheat, you'll get nowhere, I'm deleting today,Great game spoilt by gamers buying there way to the top, unless you use your credit card, or cheat, you'll get nowhere, I'm deleting today, like most games that cone free ,they aren't Expand
 6. Feb 22, 2019
  0
  This is a game that you PAY to win - which personally, I don't have a problem. But after spending nearly $10,000 on this game but beingThis is a game that you PAY to win - which personally, I don't have a problem. But after spending nearly $10,000 on this game but being treated with indifference, with a "I-don't-give-a-dam" to their customer service and their copy/paste responses when you ask for a refund - I have decided to write this feedback.
  BIGGEST REASON?
  They have unethical methods and means of cheating you of your money by having 'secret' tiers where they advertise (misleading) that you can get a particular artifact or power or upgrade. However AFTER you spend 1, 2, 3, 4, levels higher (which the cost keeps increasing) to reach that elusive prize or upgrade you are made to realize you have to spend $$$ 4 to 5 times on something YOU DO NOT WANT OR NEED compulsorily. And ONLY and ONLY after you purchase this unwanted purchase which they make you buy 3 to 5 times - then and only then you get the final purchase.
  Misleading game & unethical sales practices with one of the most indifferent & "I-don't-care" responses.
  This game & developer should seriously shut down and I hope some competitor comes out soon to drive them to bankruptcy.
  LM
  Expand
 7. Oct 9, 2015
  0
  This is a horrible game. Developers are incredibly greedy and will stop at nothing to get your money. Delete this one as soon as possible. TheThis is a horrible game. Developers are incredibly greedy and will stop at nothing to get your money. Delete this one as soon as possible. The game isnt even close to being completed. Resources such as food, gold, and oil are being continually devalued with each new update. Expand

See all 8 User Reviews